El concurs gastronòmic GMchef, Alimenta Tu Talento 2020 - organitzat per Gros Mercat - GM Food Iberica i dirigit a estudiants de primer any d'hostaleria i cuina, celebrarà la seva 5ª edició en un format totalment online adaptat a la situació actual sense deixar de donar suport a la formació, el talent i la creativitat en la gastronomia.

En aquesta 5ª edició, mantenint l'essència del concurs, els estudiants d'hostaleria i cuina hauran de mostrar les seves habilitats culinàries, com a les anteriors edicions, però en aquesta ocasió en una nova versió online. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer en una final que se celebrarà el pròxim 8 de juny i que es podrà seguir a través del canal de Facebook de GMcash i del canal d'Instagram de GMchef.

La 5ª edició de GMchef 2020 ja compta amb la inscripció de més de 500 alumnes, tot i que fins al 22 de maig està obert el termini perquè els estudiants puguin presentar el seu plat. Entre el 23 i el 28 de maig tindran lloc les votacions i el dia 29 es publicarà la llista de les 10 creacions culinàries més votades. Un comitè d'experts triarà als quatre finalistes que competiran a la final del dia 8 de juny.

La final GMchef 2020

La final de GMchef es retransmetrà online i es podrà seguir a través del canal de Facebook de GMcash i del canal d'Instagram de GMchef el proper dia 8 de juny a les 19 h, on els 4 finalistes intentaran sorprendre a un jurat d'excepció compost per un destacat xef amb estrella Michelin, a més d'un prestigiós periodista gastronòmic i altres xefs reconeguts del sector:

  • Paco Pérez, reconegut xef que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos en el restaurant Miramar de Llançà, altres dos en el restaurant Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona i el restaurant 5 (cinc) a l'Hotel Das Stue de Berlín
  • Laura Curt, editora de Curt Edicions i directora de la revista VINOS Y RESTAURANTES
  • Carla Peyron, guanyadora de l'edició GMchef 2019
  • Juan Jiménez, Brand Ambasador del concurs GMchef 2020

GMchef és un concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat l'objectiu del qual és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia i impulsar la formació de futurs xefs. El guanyador del concurs veurà recompensat el seu esforç amb una estada en pràctiques en un restaurant amb estrella Michelin.