Davant l'actual situació de greu crisi per la pandèmia del coronavirus, la Clínica Corachan de Barcelona necessita incorporar, de forma immediata, professionals sanitaris, especialment metges intensivistes, anestesistes, infermeres i auxiliars d'infermeria

Les persones interessades poden enviar un CV a seleccionrrhh@corachan.com.

A més de personal assistencial, el centre hospitalari, que ha triplicat els últims dies la seva capacitat per a atendre a pacients intubats, ampliant les seves UCIs a altres àrees de l'edifici, sol·licita equipament mèdic de ventilació mecànica (respiradors) i dispositius d'alt flux, essencials per a pacients greus i ampliar les seves àrees de pacients crítics.

El correu electrònic de contacte per a equipament mèdic és: guadalupe@corachan.com.

Clínica Corachan és un centre d'atenció a pacients eminentment quirúrgics, que s'ha transformat en un temps rècord, gairebé íntegrament, en un hospital d'atenció a pacients amb pneumònia per Covid-19. Té, en aquests moments, quatre plantes dedicades a pacients aillats, i manté una única planta per a aquells pacients urgents d'altres patologies.

Amb la seva voluntat d'atendre el major nombre de contagiats per coronavirus, la Clínica inclús ha convertit el seu auditori en una extensió del servei d'urgències per a iniciar tractaments i proves diagnòstiques.

Corachan forma part, de manera temporal i extraordinària, de la Xarxa Covid-19 BCN del Departament de Salut de Catalunya, atenent pacients públics i privats indistintament. Ha derivat la seva activitat obstètrica i pediàtrica durant aquesta crisi a l'Hospital Sant Joan de Déu, per a concentrar els recursos en pacients amb covid-19.