17 de març de 2020
17.03.2020
Girona

El programa «la Caixa» Feina Jove ha facilitat la contractació de 63 gironins

L'Obra Social «la Caixa» i el Fons Social Europeu promouen aquest programa

16.03.2020 | 20:23
A Catalunya, les contractacions ascendeixen a 602

L'Obra Social «la Caixa» ha ajudat 63 joves de les comarques gironines a trobar una feina en el marc del programa «la Caixa» Feina Jove, cofinançat per l'entitat i el Fons Social Europeu. Això ha estat possible amb la col·laboració de 40 empreses de la demarcació de Girona.

A Catalunya, les contractacions ascendeixen a 602. El 67% d'aquestes insercions laborals (404 contractes) han estat indefinides, 363 empreses catalanes socialment responsables han participat en aquest programa i s'hi han adherit als incentius per a l'ocupació juvenil. Així, el programa «la Caixa» Feina Jove acaba, després de tres anys d'actuació, amb un balanç positiu.

Amb aquest programa, «volem oferir igualtat d'oportunitats a aquests joves que van arribar a l'edat d'entrar en el mercat laboral en plena crisi econòmica», explica el president de la Fundació Bancària «la Caixa», Isidre Fainé. I afegeix que l'objectiu és donar formació especialitzada als joves i proposar incentius a les empreses col·laboradores, «sumem forces perquè tots siguem part de la solució», declara Fainé.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook