Es col·lectius Associació de Professionals de Sala de Girona i La Cuina del Vent, van signar, el passat dimarts 10 de març, un acord de col·laboració amb l'objectiu de buscar sinèrgies per seguir defensant la gastronomia del nostre territori.

La trobada es va portar a terme al restaurant Can Jeroni de Figueres, hi van assistir els presidents d'ambdues entitats: Lluís Coll i Roser Bronsoms, acompanyats de diferents membres de les juntes.

L'Associació de Professionals de Sala de Girona és una entitat sense ànim de lucre amb la finalitat de promocionar i defensar el prestigi de la professió dels professionals de sala de les comarques gironines.

La Cuina del Vent és un grup gastronòmic que compta amb el suport de l'Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hosteleria de l'Alt Empordà i de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà, i està format per professionals de diferents branques de l'hostaleria que, amb l'objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar arreu les arrels i la peculiar personalitat de l'Alt Empordà.