Dewattawatt, empresa de serveis energètics propietat de Manel Fernández, i AC Solar, la divisió solar fotovoltaica del grup AC Solutions, han establert una col·laboració profitosa en instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum per al client final.

Empreses com Servicentre Guitart de Vila-sacra, Cristalleries Tuloma de Figueres o Groupe-Deco Empordà d'Agullana, entre d'altres, són part dels clients que ja han confiat en les seves propostes per a aconseguir un notable estalvi en la seva factura energètica.

La nova instal·lació fotovoltàica a Servicentre Guitart de Vila-sacra

Com destaca Manel Fernández, «que el client pugui generar i estalviar més del 35% d'energia de la seva factura d'electricitat és una solució a la qual qualsevol pot accedir». I afegeix: «El fet important del consum propi és no dependre de mercats i tercers, la qual cosa et dona més seguretat i tranquil·litat».

Per a Xavier López, director d'AC Solar, «col·laborar amb Manel Fernández és un privilegi perquè coincidim en el propòsit final que el més important de la nostra feina és aconseguir un client satisfet». L'objectiu d'ambdues empreses «és dependre cada dia menys de les grans companyies elèctriques i crear un mercat més just per als clients».

Trajectòria empresarial

Dewattawatt és una empresa especialitzada en solucions d'estalvi energètic, ubicada a l'Alt Empordà i liderada per Manel Fernández, que compta amb una àmplia experiència en el sector. El seu objectiu és assessorar-vos per tal que a la vostra llar o empresa tingueu una il·luminació eficient i, alhora, adequada a les vostres necessitats que, a més, redueixi el cost de la factura de la llum.

AC Solutions és una empresa dedicada a donar solucions energètiques globals a empreses, en especial en la contractació d'electricitat i gas natural. Dintre del grup té comercialitzadora pròpia, Nace Energia, que dona un servei a mida i innovador a empreses i negocis. AC Solutions sempre ha apostat clarament per la qualitat i la confiança dels seus proveïdors i és distribuïdor oficial de primeres marques en electricitat i gas natural.

DEWATTAWATT

  • WhatsApp: 698 827 374
  • Web: www.dewattawatt.com

AC SOLUTIONS

  • Telèfons: 937 682 800 / 932 497 132
  • Web: ac-solutions.es