17 de febrer de 2020
17.02.2020
Figueres

Els comerços adherits al Tourist Friendly de Figueres visiten el Museu del Joguet

Hi ha 86 comerços adherits a la iniciativa impulsada des de l'àrea de Promoció Econòmica per potenciar l'hospitalitat turística dels establiments

17.02.2020 | 16:21
Comerciants figuerencs coneixen el Museu del Joguet.

Els comerços de Figueres adherits a la iniciativa Tourist Friendly han conegut aquest diumenge el Museu del Joguet de la ciutat, que forma part de les entitats col·laboradores i és un Tourist Friendly Point. Hi van participar una quinzena de persones. La visita guiada va ser anar a càrrec de Josep Maria Joan Rosa i Eva Pascual Miró, director i conservadora del Museu. L'objectiu és que els establiments coneguin els equipaments culturals de la ciutat per tal de poder informar als visitants que vagin a comprar a les botigues.

Tourist Friendly Shop és una iniciativa pilot impulsada des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres amb el propòsit de potenciar encara més l'hospitalitat turística dels comerços de la ciutat.

Ser un comerç "Tourist Friendly Shop" identifica l'establiment com a ambaixador de la ciutat i el compromet a proporcionar una atenció turística bàsica acurada.

L'activitat de diumenge és una de les moltes activitats que s'estan duent a terme en el marc de la iniciativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook