Els Tallers Experiencials del Peralada Resort són unes jornades dedicades a diferents tipus de tallers, aquest primers dedicats a l'alimentació saludable i el ioga. L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf serà l'escenari principal d'aquest tallers on els assistents podran gaudir de diferents activitats dirigides per dues instructores amb influencia dins d'aquestes matèries.

El taller d'introducció a la macrobiòtica que durà terme Cristina Brondo consistirà en la creació d'una sèrie de receptes i l'explicació d'aquest concepte. Tal com ens comenta la Cristina: "En el món en que vivim moltes vegades no ens parem realment a mirar i a estar amb la persona que tenim al costat, i tenir aquests dies, aquestes hores i aquests espais per trobar-nos i compartir experiències és vital per a re connectar amb nosaltres mateixos i omplir-nos de energia i una llum meravellosa".

Tant el ioga Kundalini com el Sadhana matinal seran dirigit per Mireia Canalda, la qual ens explica quins beneficis aportarà aquesta experiència: “vivim submergits en estrès, rutina i absoluta desconnexió. Tan immersos que no escoltem aquesta veu que demana a crits poder connectar de nou i viure des de La Pau, l'harmonia i la felicitat. Aturar, aguditzar els 5 sentits, cuidar-se, mimar-se i aprendre és necessari perquè tot torni a encaixar.”

Aquestes jornades de Tallers Experiencials dirigits per Cristina Brondo i Mireia Canalda la podran viure les persones interessades el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març per un preu de 300€ sense nocturnitat o 450€ amb nocturnitat.