L'Hotel Travé estrena nova gestió, i és que l'empresa Miller Hotels SL ha adquirit l'emblemàtic establiment figuerenc per continuar impulsant la seva expansió a Catalunya i, en concret, a l'Alt Empordà, un any després de comprar l'il·lustre hostal El Roser de l'Escala. La cara visible de la nova propietat és l'empresari italià Waldher Miller que espera implantar la metodologia de treball per deixar enrere la linealitat i potenciar l'establiment, sobretot, amb una renovada oferta gastronòmica.

«Considerem que l'Hotel Travé té moltes possibilitats i compta amb un grup humà excel·lent. De fet, estem parlant d'un establiment que han gestionat tres generacions, i esperem recollir aquest llegat, actualitzar-lo i renovar-lo», va valorar Miller sobre l'adquisició de l'espai que espera poder evolucionar de forma progressiva amb un «període de transició» que afectarà especialment en l'àmbit gastronòmic del Travé.

Una renovació profunda de la carta i l'obertura al públic en general seran dues de les línies mestres de la nova gestió per convertir el restaurant en una referència a la ciutat, respectant la familiaritat del negoci i l'aposta per productes de proximitat per elaborar una cuina mediterrània i catalana de nivell.

Qualitat per a tothom

Des de fa anys, la polivalència dels espais disponibles a l'Hotel Travé ha permès la celebració de banquets de noces i grans esdeveniments, paral·lelament a l'activitat normal del restaurant. Des de la nova gerència, Miller assegura que la prioritat és «obrir els nostres espais i mostrar la nova oferta gastronòmica a tothom». I és que l'objectiu d'atraure nous clients va lligat a crear una carta que garanteixi la qualitat de l'experiència amb preus accessibles.

«Volem que la gent jove també pugui venir a dinar o sopar amb els amics i la família. Estem confeccionant una oferta d'alta qualitat assequible per a tothom i volem que la gent la conegui ben aviat», va explicar Miller sobre la redefinició del restaurant Travé, un canvi de rumb que augmentarà la competitivitat del restaurant i servirà per desmarcar-se com una opció gastronòmica a tenir molt en compte a Figueres i l'Empordà.

La porta d'entrada a Figueres

La situació de l'Hotel Travé és un dels punts forts de l'establiment, i és que la proximitat amb l'estació de l'AVE Figueres-Vilafant representa un flux d'usuaris constant. El Travé és un punt a mig camí entre la porta d'entrada a Figueres i el centre de la ciutat.

«Volem impulsar la marca Travé a través de la proximitat amb l'AVE. Podem ser una referència turística de la ciutat en poc temps, ja que és una porta d'entrada important per a la ciutat de Figueres», va definir Miller sobre el mercat potencial en l'àmbit turístic, completant una oferta integral, actualitzada i de qualitat del nou Hotel Travé.

Entrevista amb Waldher Miller

Entrevista amb Waldher Miller

«Volem ser un dels millors restaurants de Figueres»

L'empresari Waldher Miller (Itàlia, 14 de maig de 1980) va deixar la carrera de Medicina per viure d'una de les seves passions, la música clàssica, al Brasil, l'Argentina, l'Uruguai, Itàlia i les Illes Canàries. Llicenciat en Turisme per la Universitat de Pisa, actualment és pilot professional i es troba en plena expansió empresarial en el sector hoteler i de restauració.

A què es dedica exactament Miller Hotels?

Treballem en la regeneració i nova gestió de restaurants i hotels amb possibilitats. Fem un exhaustiu estudi de viabilitat i decidim si val la pena gestionar-ho. Ens impliquem al màxim en els nostres projectes per garantir resultats.

Què vol dir que «l'empresa està de moda»?

Som un grup empresarial petit, però estem presents a les Illes Canàries, Itàlia i Catalunya. Estem creixent en el territori, de fet vam adquirir El Roser de l'Escala l'any passat amb molt bons resultats.

Com es definiria com a empresari?

Intento ser proper amb els meus companys. Dic companys perquè els tracto com a tal. Quan falta alguna cosa, intento ajudar. Intento ser un líder, vinc d'una família treballadora i cal predicar amb l'exemple per crear un ambient familiar.

Quina és la seva visió de futur?

Començarem a canviar de forma progressiva en la metodologia de feina. El nostre objectiu és que el públic ens conegui i gaudeixi de la nostra oferta gastronòmica. Volem ser un referent, un dels millors restaurants de la ciutat de Figueres pels nostres espais i per la qualitat dels productes de proximitat. Les expectatives són molt favorables.