L'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA) participarà, el dijous 30 de gener, en la primera jornada del "Debat 2020. El turisme a les comarques gironines" , que es durà a terme a l'Auditori Palau de Congressos de Girona i que girarà al voltant de "L'oferta turística a les comarques gironines: Present i Futur".

L'objectiu d'aquesta primera jornada és posar en valor l'oferta turística de les comarques gironines i la seva potencial iniciativa de futur. Es partirà de la presentació per part dels diferents col·lectius, que representen als empresaris turístics gironins, de l'estat actual del sector. La presentació donarà pas a un debat entorn a les fortaleses i febleses del sector, des del punt de vista polític, econòmic, social i ambiental. La gerent d'ATA, Àngela Galceran, durà a terme una ponència sobre L'allotjament turístic a les comarques gironines.

La jornada està organitzada per la Taula gironina de Turisme, de la qual l'ATA en forma part, i està oberta a tots els representants i agents del sector turístic gironí.