06 de desembre de 2019
06.12.2019
Vilafant

Comprant a comerços de Vilafant es poden aconseguir vals de 950 euros

A la iniciativa de promoció del comerç local s'hi sumen 24 establiments

06.12.2019 | 11:38
Els comerços participants tenen un distintiu a l'entrada.

Coincidint amb l'inici de les campanyes nadalenques, l'Ajuntament de Vilafant va donar el tret de sortida a la tercera edició de la campanya «Comprar a Vilafant té premi», que dura des del 26 de novembre fins al 26 de desembre.

A la iniciativa de promoció del comerç local s'hi sumen 24 establiments i funciona de la manera següent: amb qualsevol compra superior a cinc euros se sortejaran xecs bescanviables per compres per valor de 950 euros, repartits en tres compres de 150 i deu de 50, que s'hauran de fer entre el 30 de desembre i el 20 de gener.

A la campanya, s'hi han adherit comerços dels tres nuclis de Vilafant: Ca la Sonia, Cal Flequer, Can Cintet, Comercial Morera, Can Tubau, Carnisseria Guillamet, Cuida't, Cuina 22, Ca la Marieta, Barber, Farmàcia P.L. Gómez Gil, Farmàcia Mont, El forn de la Plaça, Les Tres Emes, Maquinària Pau, Quatre Vents Fruites i Verdures, Mascotes a punt Vilafant, El pa de Pa Pa, Pastisseria Parc Bosch, Peixateria Mediterrània, Perruqueria Rínxols, Pintures l'Albera, TG Imatge i Inquiets

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook