L'empresa figuerenca Cresenzia, experta en coaching, prepara un nou curs d'expert en rendiment emocional amb l'objectiu de fomentar l'autoconeixement i augmentar el benestar personal dels alumnes o participants.

«El curs es dirigeix a tots aquells que vulguin aprendre a comprendre, gestionar i controlar les emocions, els pensaments i els comportaments a través d'un treball personal», explica Antonia Pichot, una de les sòcies fundadores de l'empresa, juntament amb els altres figuerencs Carles Insa i Josep Maria Carreira.

En la formació s'utilitzaran eines pròpies de la Intel·ligència Emocional i la Programació Neurolingüística (PNL).

Informació i inscripcions

La formació s'iniciarà al mes de gener a les seves instal·lacions, ubicades al carrer Alemanya 16, despatx 21 (Recinte Gran Firal de Figueres). El passat divendres, 15 de novembre, es va fer una xerrada informativa de la formació, però per a més informació o inscripció del curs es pot contactar amb l'empresa per telèfon a 608 517 963 o escrivint a l'adreça electrònica info@cresenzia.com.

Potenciant les capacitats

Cresenzia treballa el coaching, una disciplina «que cal potenciar a la comarca», segons explica l'equip directiu. El coaching consisteix a desenvolupar les capacitats de les persones perquè aconsegueixin els seus objectius personals i professionals.

Els professionals que treballen a l'empresa estan especialitzats en diferents àmbits com ara el coaching personal, dedicat al creixement i el desenvolupament personal; l'executiu, dirigit especialment al món empresarial; l'acadèmic, per potenciar el rendiment dels estudiants, orientar-los en la seva trajectòria i acompanyar-los en el seu futur desenvolupament; o l'esportiu, treballant amb entrenadors i esportistes perquè aconsegueixin millorar el seu rendiment en entrenaments i competicions.

A part del coaching, Cresenzia també es dedica a la formació per a empreses, a través de cursos fets a mida segons les seves necessitats i objectius.