18 de novembre de 2019
18.11.2019
El Port de la Selva / Cantallops / Llampaies

Tres allotjaments turístics de l'Alt Empordà reben premis a l'excel·lència i la qualitat

Els guardons els ha instaurat l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona

18.11.2019 | 18:18
Tres dels vuit establiments guardonats són de l'Alt Empordà.

El marc del IX Simposi de l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), s'ha procedit el lliurament dels segons Premis Gironins d'Apartaments i Vil·les de Vacances que s'impulsen amb l'objectiu de mostrar la diversitat, la qualitat i l'excel·lència dels apartaments i dels habitatges d'ús turístic de les comarques gironines i reconèixer la professionalitat de les empreses i persones que els gestionen.

En aquesta segona edició, s'han premiat vuit allotjaments turístics: Matew's Apartments in Girona, de Girona, com a millor allotjament turístic de ciutat; Agència Port de la Selva, del Port de la Selva, com a millor allotjament turístic de platja; El Mirador del Gat Vell, de Llampaies, com a millor allotjament turístic dels pobles d'interior i Pirineu; Mas Xargay de Costa Brava For Rent, d'Albons, com a millor allotjament turístic per a famílies; El Portaló de Cantallops, de Naturaki, com a millor allotjament turístic sostenible; Apartaments SF18 de Girona, com a millor allotjament turístic accessible; Can Pardal de Sords de Naturaki, com a millor allotjament turístic adaptat a turisme esportiu; Finques Frigola, de Calella de Palafrugell, com a millor allotjament turístic d'arquitectura i disseny.

Per altra banda, el jurat ha declarat desert el premi a millor allotjament turístic amb accés a mascotes en considerar que cap dels apartaments que hi optava aportava suficients elements que els distingissin per a la categoria. Alhora el jurat ha considerat interessant de mantenir aquesta categoria.

Aquests guardons són únics a l'Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l'European Holiday Home Association (EHHA).

Un jurat d'experts format per representants de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona ha seleccionat, mitjançant votacions, els guanyadors d'aquests guardons d'entre el total de 86 viles i apartaments turístics de les comarques gironines que s'hi havien inscrit.

Premis a trajectòries destacades i reconeixement a socis

Durant el Simposi també s'han lliurat els Sols de la Costa Brava a Josep Antoni Riart Juncàs, de Finques Riart Juncàs de Sant Antoni de Calonge, i a Emma Pigrau, de Villenpark Playa Arena de Lloret de Mar. Amb aquest guardó es vol reconèixer trajectòries destacades de persones vinculades al sector i amb una gran implicació. A més, s'ha fet un reconeixement als socis que estan a ATA des dels seus inicis (Viillenpark Playa Arena de Lloret de Mar, Agència Port de la Selva, Finques Ballesta de l'Escala i Immobiliària Falcó de Llançà).

L'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA) es va constituir el 8 de juny de 1993. L'entitat aglutina 12.000 unitats d'apartaments i vil·les de lloguer turístic legalitzats i distribuïts per tota la Costa Brava, Interior i Pirineu de Girona. L'Associació està integrada per intermediaris i propietaris d'Habitatges d'ús Turístic i blocs d'Apartaments Turístics.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook