31 de octubre de 2019
31.10.2019
Vilamalla

Lluís Labairu, nou director general de GM Food Iberica

Entra per substituir el càrrec que exercia Pere Laymon

31.10.2019 | 13:44
Lluís Labairu és el nou Director General de GM Food Iberica

El Consell d'Administració de la multinacional xinesa Bright Food ha nomenat Lluís Labairu nou director general de GM Food Iberica,  la companyia líder en el sector de la distribució alimentària a Espanya amb seu a Vilamalla, en substitució de Pere Laymon. Lluís Labairu compta amb una àmplia experiència en l'empresa i el sector, ja que des de 2008 era director executiu d'operacions de GM Food i anteriorment havia ocupat el mateix càrrec a l'empresa Hiperdino i havia estat director general d'Ahold Cataluña.

El nou director general va explicar en aquesta etapa amb el suport i la col·laboració de l'actual equip directiu de GM Food, amb qui marcarà les seves prioritats i impulsar nous projectes que s'emmarquen en el procés d'expansió i consolidació de la companyia. En aquest sentit agraeix la confiança dipositada en tot l'equip de GM Food per part de clients i proveïdors durant els últims anys.

Bright Food agraeix a Pere Laymon la seva contribució al desenvolupament i transformació de GM Food i li desitja els majors èxits en la nova etapa que ara comença.

GM Food Iberica compta actualment amb una plantilla de 2.500 treballadors i factura 1.121 milions d'euros. La companyia és líder de la distribució alimentària a Espanya amb 73 cash & carry i més de 700 establiments franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar. A més de la cartera de clients de cash&carry, subministra de forma regular a més de 1.800 detallistes independents, entre els quals es troben supermercats individuals, petites cadenes de distribució i distribuïdors locals. A través de Food Service, ofereix a cadenes de restauració comercial i social, hotels i parcs d'oci una solució integral a la cadena de subministrament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook