El Consell d'Administració de la multinacional xinesa Bright Food ha nomenat Lluís Labairu nou director general de GM Food Iberica, la companyia líder en el sector de la distribució alimentària a Espanya amb seu a Vilamalla, en substitució de Pere Laymon. Lluís Labairu compta amb una àmplia experiència en l'empresa i el sector, ja que des de 2008 era director executiu d'operacions de GM Food i anteriorment havia ocupat el mateix càrrec a l'empresa Hiperdino i havia estat director general d'Ahold Cataluña.

El nou director general va explicar en aquesta etapa amb el suport i la col·laboració de l'actual equip directiu de GM Food, amb qui marcarà les seves prioritats i impulsar nous projectes que s'emmarquen en el procés d'expansió i consolidació de la companyia. En aquest sentit agraeix la confiança dipositada en tot l'equip de GM Food per part de clients i proveïdors durant els últims anys.

Bright Food agraeix a Pere Laymon la seva contribució al desenvolupament i transformació de GM Food i li desitja els majors èxits en la nova etapa que ara comença.

GM Food Iberica compta actualment amb una plantilla de 2.500 treballadors i factura 1.121 milions d'euros. La companyia és líder de la distribució alimentària a Espanya amb 73 cash & carry i més de 700 establiments franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar. A més de la cartera de clients de cash&carry, subministra de forma regular a més de 1.800 detallistes independents, entre els quals es troben supermercats individuals, petites cadenes de distribució i distribuïdors locals. A través de Food Service, ofereix a cadenes de restauració comercial i social, hotels i parcs d'oci una solució integral a la cadena de subministrament.