El Curs de Creació d'Empreses inicia una nova edició a Figueres. Aquesta formació, que es va iniciar l'11 d'octubre passat, s'impulsa des de l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres. Enguany, el curs compleix quinze anys i recorda que, des dels inicis, hi han passat prop de 500 alumnes.

El curs s'imparteix al Centre de Formació Integral Ferran Sunyer i Balaguer, amb sessions cada divendres, de quatre a vuit de la tarda, i els dissabtes, de dos quarts de deu a dos quarts de dues del migdia, fins al 30 de novembre.

La formació s'estructura en tres mòduls que es poden realitzar de forma conjunta o individual, i on s'aborden aspectes generals i jurídics de la creació de noves empreses i la seva fiscalitat i comptabilitat, i les diferents tècniques de comunicació i màrqueting.

Aquest curs forma part del conjunt de serveis que ofereix l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa per a la creació, assessorament i formació de noves empreses i joves emprenedors de Figueres, que en els seus 17 anys d'existència ha atès més de 2.500 persones i ha promogut la creació de més de 300 empreses a Figueres.