El Centre Emprèn de Castelló d'Empúries ha acollit aquest dilluns, 21 d'octubre, la primera sessió informativa que porta per títol "Rebre i donar en el món laboral. Drets i deures dels treballadors i treballadores". La xerrada s'ha adreçat a persones inscrites a la Borsa de Treball municipal o en procés de recerca o millora de feina.

Anna Mayné, orientadora laboral de la Fundació Intermèdia, ha estat l'encarregada de fer la conferència, que tenia per objectiu informar els assistents sobre els drets i deures laborals, sobre els tipus de contractes existents i sobre els permisos als quals es poden acollir. Alhora també s'ha dotat als participants de recursos per tal d'identificar situacions d'abús o indefensió davant el no compliment del contracte laboral signat així com per identificar faltes que són motiu d'acomiadament.

Aquesta sessió es tornarà a repetir el dia 2 de desembre al Centre Emprèn. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden inscriure's a Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries o al Centre Emprèn.