El Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i el suport de l'Associació de Comerciants i Empresaris, ha programat tres jornades formatives adreçades al sector comercial i empresarial del municipi per a la tardor.

La primera sessió comença el 24 de setembre amb el màrqueting digital i com impulsar les visites al negoci local amb la Geolocalització i el 26 de setembre es parlarà sobre com donar presència al nostre establiment a través del Google Maps.

Les següents jornades, el 8 i 15 d'octubre, tractaran sobre Com aprofitar el Feng Shui per impulsar la bona marxa del negoci i fer uns aparadors atractius.

Les últimes jornades, previstes pels dies 5 i 7 de novembre estaran dedicades a la creativitat comercial en èpoques de canvi.

Totes les sessions comencen a les 14.00 hores i finalitzen a les 16.00 hores a la capella del convent de Santa Clara (C/ Carbonar, 2). La formació és gratuïta i les places estan limitades. Cal inscripció prèvia a https://jornades.feslabossa.cat/.

Aquestes formacions especialitzades tenen per objectiu ajudar amb eines i recursos pràctics als participants per tal d'adaptar-se als nous reptes, enfortir la competitivitat del seu negoci i contribuir a la millora de l'economia local. Estan finançades pel Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i els fons FEDER dins el Programa de apoyo al comercio minorista 2019.