Grup TAX Economistes i Advocats, amb seu central a Figueres, especialitzat en l'assessorament i la gestió de la pime en les àrees de fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria i recursos humans, tràmits, protecció de dades i assegurances, celebra aquest mes de setembre el seu 30è aniversari. Aquesta efemèride també coincideix aquest any amb l'obertura de la seva oficina número 50 a l'Hospitalet de Llobregat.

L'empresa va ser fundada el mes d'agost de l'any 1989 a Figueres, per Joan Gironella, economista i auditor de formació.

TAX Economistes i Advocats s'ha especialitzat en aquests 30 anys d'activitat en l'assessorament i gestió de la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable, legal, auditoria, recursos humans, tràmits, protecció de dades i corredoria d'assegurances.

A partir de l'any 1991 va començar el seu desenvolupament amb l'obertura de noves oficines pròpies. Atesos els bons resultats que es van obtenir, el 1994 es va posar en marxa la política d'expansió mitjançant el règim de franquícies. Durant l'any 1995 TAX va obrir les seves primeres oficines franquiciades a Catalunya i la seva expansió a la resta de l'Estat es va iniciar el 1996, creant el Grup TAX Economistes i Advocats.

Joan Gironella, fundador i president de TAX

L'any 2019, el Grup té 7 oficines pròpies i 43 oficines associades, així com una cartera de clients de més de 30.000 empreses, el 90% de les quals són pimes. En total, TAX Economistes i Associats compta amb 50 oficines.

Aposta tecnològica

Grup TAX Economistes i Advocats arribarà a una facturació de 20 milions d'euros al tancament de l'actual exercici de 2019. Actualment, el Grup està en plena expansió i creixement i disposa de set oficines pròpies: Figueres (la central); Barcelona, Molins de Rei, Martorell, Olot i Sant Sebastià i la resta són franquícies.

Un dels aspectes diferenciadors de Grup TAX Economistes i Advocats, respecte de la resta de despatxos, és l'aposta per la innovació i la integració de les noves tecnologies en el dia a dia, com ara la implantació del portal del client i portal de l'empleat.

L'aposta per la tecnologia web i la innovació constant permet als clients de Grup TAX Economistes i Advocats donar d'alta un empleat durant el cap de setmana o les 24 hores en línia a través del portal de l'empleat.