La Fundació Gala Salvador Dalí va tancar l'exercici del 2018 amb 2.258.000 milions d'euros d'ingressos en vendes a les quatre botigues del Triangle Dalinià: El Teatre Museu i el Dalí Joies de Figueres i les cases museu de Púbol i Portlligat, a la Pera i Cadaqués, respectivament. Aquesta xifra és relativament inferior a la de l'exercici 2017 (2,3 MEUR) i superior a la dels anys 2015 i 2016 (2,1 MEUR).

Segons la memòria de l'entitat "tot i el descens de visitants, el 2018, les vendes van experimentar una evolució favorable. La despesa mitjana per visitant va pujar, fet que indica un cert increment del poder adquisitiu del comprador i que, entre altres factors, és fruit de la millora de l'eficiència en la gestió de les gammes de productes".

La Fundació Gala Dalí explica que "durant l'exercici passat, les compres que varen experimentar un increment més notable respecte al 2017 van ser les efectuades pels visitants procedents d'Amèrica del Nord, els països escandinaus, els Balcans i Bèlgica". Pel que fa als clients russos, molt destacats en exercicis passats, la Fundació considera que "les dades són positives, fet que demostra la recuperació d'aquest perfil de visitant, que els darrers anys havia retrocedit d'una manera molt significativa".

L'entitat que gestiona el llega dalinià, treu pit pel fet que es considera "un dels pocs museus del món que disposa d'una cartera de productes totalment feta a mida -això és, adaptada a l'artista que representen els nostres centres- ja sigui en producte propi o en producte llicenciat".

Pel que fa al control intern, la Fundació va iniciar "un procés de revisió" durant el darrer trimestre de l'any passat, "per tal d'optimitzar i establir una metodologia rigorosa que permeti la traçabilitat de tots els processos comercials".