11 de juliol de 2019
11.07.2019
Salt

Conforama obre la seva primera botiga a Girona

Ha generat més de 50 llocs de treball i, després d'aquesta inauguració, passa a comptar amb un total de 39 botigues a Espanya

11.07.2019 | 16:48
Imatge de la nova botiga de Salt.

Conforama, la firma europea per a l'equipament i decoració de la casa, acaba d'obrir la seva primera botiga a la província de Girona, a Salt. El nou establiment se situa al Carrer Pla de Salt, 4, disposa de més de 4.530m?2; de superfície de venda i 161 places de pàrquing exclusives per als seus clients.

La nova botiga ofereix als clients un recorregut intuïtiu dividit en els universos de la firma: nit/descans, dia/saló, cuines i decoració, presentant així les seves referències de mobiliari, sofàs, dormitoris, matalassos, cuines i electrodomèstics.

Amb aquesta nova obertura, Conforama ha creat més de 50 llocs de treball directes. D'aquest manera, la multinacional d'equipament i decoració reafirma la seva aposta per la regió catalana, on passarà a comptar amb cinc establiments, ampliant així la seva presència a Girona.

Accés a la nova botiga Conforama a Salt

Així mateix, en el seu primer dia d'obertura al públic, Conforama ha sortejat entre els clients xecs regal valorats en 500 euros cada hora, des de l'obertura fins al tancament.

Després d'aquesta obertura, Conforama passa a comptar amb un total de 39 botigues a Espanya i continua ampliant la seva xarxa d'establiments, amb presència als principals territoris de la península ibèrica.

Sobre Conforama

El Grup Conforama és una de les principals empreses d'equipament de la casa a Europa a través de les seves botigues ia Internet. Compta amb una xarxa de 339 establiments: 235 a França (20 amb la marca 'Mon Lit et Moi'; 10 botigues 'Maison depot' i 1 'confo!'). A nivell internacional; compta amb 104 establiments a 7 països: Espanya; Suïssa; Portugal; Luxemburg; Itàlia; Croàcia i Sèrbia. El Grup Conforama va obtenir una facturació abans d'impostos de 3.500 milions d'euros i dóna feina a 14.000 persones

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook