Piscines Gelmi compta amb una llarga experiència en el sector de les piscines i estan especialitzats en el disseny, la construcció, la rehabilitació i el manteniment de piscines públiques i privades. El sistema de construcció amb el qual treballen, el formigó projectat Gunite, els permet realitzar obres de qualsevol forma o mida.

Però si el problema és l'espai, o no es volen fer obres a casa, no cal preocupar-se, perquè també es poden trobar altres opcions com les piscines de fusta, les desmuntables o els jacuzzis, entre altres ofertes.

El nou robot automàtic Hammer de Maytronics

Cada projecte rep un tracte totalment personalitzat, l'objectiu és dissenyar i construir la piscina que més s'adapti a les necessitats de cada client, creant un espai únic, exclusiu i funcional on relaxar-se.

Benestar i tranquil·litat

La prioritat de Piscines Gelmi és el benestar i la tranquil·litat dels seus clients, per això es poden encarregar de tot el procés: el projecte, les llicències, la construcció, el subministrament del producte i del manteniment, perquè el client només hagi de gaudir de la piscina. I si ja en disposa d'una, al seu establiment podrà trobar tot el material i els productes químics necessaris per al bon manteniment de la piscina.

PISCINES GELMI

  • Adreça: Passeig del Cementiri, 31. Figueres.
  • Telefon: 972 539 928
  • Web: www.piscinesgelmi.es