Prisco Electrònica Networks aposta per portar a les llars de les comarques gironines serveis d'internet de darrera generació i de gran qualitat als domicilis particulars. Els estils de vida de les persones han canviat, i també, les necessitats de connectivitat de les nostres llars. Actualment no és gens estrany que en una casa particular hi hagi connectades una o dues consoles de joc, un o dos ordinadors, tauletes, els telèfons mòbils o fins i tot un sistema de domòtica.

Amb això s'ha incrementat notablement el consum d'amplada de banda de wifi, si es compara amb tres o quatre anys enrere, per exemple. Veure pel·lícules en plataformes de pagament en qualitat 4K o jugar a jocs en línia com el conegut Fortnite requereixen una gran amplada de banda i un servei d'alta fiabilitat per garantir una experiència de qualitat.

Per això Prisco Electrònica Networks, que té una de les seves seus a l'Escala, aposta per instal·lar serveis de fibra òptica en domicilis particulars, amb encaminadors amb prou capacitat i un sistema de cablejat. Això permet arribar a tots els racons de la casa, sigui perquè tenen els seus espais distribuïts en dues plantes o perquè els espais estan en llocs allunyats l'un de l'altre o n'impedeixen una bona propagació per ones.

Més cables i menys repetidors

Prisco Electrònica Networks aconsella cablejar la llar i evitar la instal·lació de repetidors wifi, ja que això evita que el sistema funcioni malament i les interferències amb altres dispositius. En casos d'espais molt grans o de plantes diferents, l'empresa planteja solucions, com per exemple, instal·lar diferents acces-points, de forma que el senyal arribi amb tota la seva amplitud i potència a tots els equips i zones de la llar.

Prisco Electrònica Networks també és especialista a muntar instal·lacions de fibra òptica, tant a l'exterior de les cases (FTTH, Fiber To The Home) com en les instal·lacions interiors. Ha fet instal·lacions de fibra òptica en urbanitzacions senceres (Torremirona o Golf de Peralada).

També n'ha dut a terme en zones de parcel·les i bungalous en càmpings. Igualment ha fet la instal·lació de la fibra òptica des d'edificis i equipaments singulars, com la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, fins a instal·lacions domèstiques amb diferents requeriments tecnològics.

També gestió de dominis

A part dels serveis d'internet per a les llars, Prisco Electrònica també és proveïdors de sistemes de correu electrònic per a particulars i empreses, de gestió de dominis i allotjament de planes web. Igualment, fa instal·lacions de televisió per circuit tancat, entre altres serveis de telecomunicacions.

L'empresa, que té una seu a l'Escala, s'ha posicionat com l'operadora local de telecomunicacions de proximitat, amb un servei tècnic propi que dona servei les 24 hores del dia, 365 dies l'any.

Prisco, actualment, està treballant per poder subministrar serveis de fibra òptica amb la tecnologia més avançada al conjunt de les comarques gironines.

PRISCO ELECTRÒNICA NETWORKS

  • Adreça: Avinguda Girona, 56. L'Escala
  • Telefon: 972 771 859
  • WEB: www.priscoelectronica.com