L'objectiu és remar plegats, l'equip d'APIALIA amb els seus clients, per així ajudar a cadascú a comprar o vendre el seu immoble. L'associació d'empreses immobiliàries està formada per un equip implicat i unit: cada client ha de poder aconseguir la casa que somia o bé poder vendre-la de manera ràpida i efectiva.

Ser un col·lectiu d'agències significa que les opcions sempre són molt més àmplies, és a dir, més empreses oferiran els vostres immobles i hi haurà més compradors potencials. El conjunt d'agències que s'emmarquen en aquest col·lectiu comparteixen un mateix codi ètic, els mateixos procediments a l'hora de treballar i un assessorament proper al client, tot buscant la màxima satisfacció.

Fins a més de 10 immobiliàries formen el col·lectiu APIALIA Costa Brava-Figueres, amb agents ben formats en el nou màrqueting immobiliari (CRS) que faran que el període de compra i venda sigui molt més lleuger. Tanmateix, la idea, en tot moment, és cuidar les tècniques d'immobiliària tradicional, però sumant-hi aquests nous components i noves tendències que impliquin més rapidesa, comoditat i facilitat. Gràcies a APIALIA, no cal visitar gaires immobiliàries, ja que el treball conjunt entre elles implicarà el fet que «visitant-ne una, les visita totes», sent aquest un dels seus lemes.

En conseqüència, es tracta d'un nou model més global i amb preus sempre ajustats al mercat. En el moment de fer un encàrrec a una de les immobiliàries APIALIA, s'estarà treballant, simultàniament, amb la resta d'immobiliàries del grup.

Es proposen jornades de portes obertes, en les quals consisteixen en visites conjuntes dels agents APIALIA a les propietats en qüestió per tal de conèixer-les millor i valorar-les adequadament.

Cadascun dels agents del col·lectiu APIALIA està degudament inscrit en el registre de la Generalitat, garantint, per tant, la màxima seguretat jurídica.

APIALIA

Web: www.apialia.cat