L'onzena edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà tanca aquest dimecres el termini de presentació de candidatures per a les categories a la Innovació i a la Innovació Turística, que s'estrena aquest any per distingir l'empresari o empresària que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos en el sector turisme.

De moment, el 25 d'abril passat va ser el darrer dia per a presentar candidatures a la resta de categories. Així, es varen rebre deu propostes per al Premi Emprenedor, que reconeix projectes que suposin la creació d'una nova empresa, i sis al Premi a la millor idea de negoci, proposada per estudiants dels INS de la comarca. El jurat, integrant per les entitats organitzadores, proposarà la candidatura al Premi Jove Empresari, que reconeix iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys.

Els guardons es lliuraran el 17 de maig en un acte públic al castell de Sant Ferran de Figueres.

Els premis són organitzats pels ajuntaments de Figueres i Roses, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Fòrum Imagina i el Setmanari de l'Alt Empordà. I compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, Catalunya Emprèn, la UE Fons Social Europeu i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà.