La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava, organitzada per Cegra Internacional, ha tingut «la millor arrencada en vendes dels darrers vuit anys», segons ha confirmat la coordinadora de l'esdeveniment, Assun Augé. Aquest fet es va poder entreveure aquest mateix dissabte 13 d'abril, dia d'obertura de la 31edició de la Fira, quan els expositors van començar a rebre peticions d'informació i confirmacions de vendes que superaven les que hi havia hagut en anys anteriors.

Els rètols amb «Venut» han estat visibles a l'espai expositiu des de primera hora de l'obertura fins a aquest dillluns, moment en el qual els organitzadors han fet el primer balanç d'una cita nàutica que estarà oberta al públic fins a aquest diumenge 21 d'abril.

13

La Fira Vaixell d'Empuriabrava arrenca les millors vendes en anys

Augé explica que «el dissabte va ser excepcional. Tal com van les coses, si el temps ens acompanya, podríem arribar a preveure que se superi el 20 per cent d'embarcacions venudes de les més de 450 que hi ha exposades. Les més sol·licitades, de moment, han estat les de cinc a vuit metres d'eslora, però també hi ha interès per totes les altres, ja que hi ha molta varietat i els preus són molt competitius».

Un dels principals arguments de qualitat de la Fira és la garantia que ofereixen les més de 35 empreses que exposen en aquesta Fira del Vaixell d'Ocasió. Algunes d'elles porten també vaixells de Km O.