L'olor de mar, la llibertat i la sensació de viure dies inesborrables esquitxats de sal. Tot això és el que ofereix Jopa Nàutica, el negoci de l'Escala expert en nàutica recreativa i mecànica naval, des del 1936. Els més de 80 anys d'experiència de l'empresa la converteixen en una de les més antigues de la Costa Brava. Roger i Julie, la tercera generació de la família Palau que tira endavant aquest negoci, són un referent per a les famílies que volen gaudir del mar plenament en la seva pròpia embarcació.

A l'empresa només treballen amb marques de confiança que saben que els han donat bones garanties al llarg de la seva trajectòria. A més dels vaixells nous, també disposen d'una àmplia gamma d'embarcacions i motors d'ocasió.

Servei integral al client

L'objectiu de Jopa Nàutica és oferir un servei integral als clients a través d'un tracte familiar. Els professionals que hi treballen s'encar­reguen de tots els tràmits i processos necessaris perquè l'única preocupació del client sigui escollir el seu vaixell ideal, girar la clau i navegar. En aquest sentit, la seva missió és trobar l'embarcació que s'adapti al client i acompanyar-lo després perquè en gaudeixi amb seguretat.

A més a més, abans d'escollir l'embarcació, donen informació sobre oportunitats i novetats del mercat als seus clients, consells relacionats amb el manteniment tècnic de l'embarcació, i fins i tot donen la possibilitat de guardar el vaixell a l'hivern quan no se surt a navegar.

Jopa Nàutica té una bona oferta per a tota mena de navegants.

Jopa Nàutica

  • Adreça: Closa d'en Llop, 116
  • Telèfon: 972 770 755
  • Web: www.jopanautica.com