Varador l'Escala és la nova marca comercial d'Escar l'Escala SL, una empresa especialista en serveis d'hissada, varada, neteja, tractament d'obra viva, aplicació antifouling (antiincrustant) i hivernatge d'embarcacions. La qualitat del servei és el seu objectiu, motiu pel qual es posa a la disposició dels seus clients professionals qualificats i amb experiència en el marc d'unes instal·lacions recentment actualitzades.

Gestionat per l'Àrea tècnica de reparació i manteniment d'embarcacions del Port de l'Escala, Varador l'Escala disposa, a més, d'un travelift pel desplaçament de vaixells de fins a seixanta tones i vint metres d'eslora, així com d'un carro elevador i una grua per a les embarcacions de menys de sis tones de pes.

Entre la seva oferta de serveis destaquen les promocions que ofereix i que permeten mantenir sempre l'embarcació en el millor estat per tal de poder gaudir-ne al màxim, amb les millors garanties i a preus molt interessants.

Diferents pacs de manteniment

Entre els paquets de manteniment, el de més èxit és el de Manteniment Express, que inclou la neteja, l'antifouling i cinc dies d'estada així com la hissada i l'avarada del vaixell.

Proposa, però, també els pacs de Tractament d'Obra Viva, que integren el decapat i dues capes d'imprimació Epoxi, i el de Manteniment periòdic mensual, pel qual s'engeguen motors, es comproven els nivells i les sentines i s'efectua un baldeig exterior per tenir l'embarcació sempre a punt per a l'aventura.

Varador l'Escala

  • Adreça: Port Esportiu de l'Escala.
  • Telèfon: 972 770 016
  • Web: www.escar-lescala.com