El Port d'Empuriabrava acull, des d'aquest dissabte i fins al 21 d'abril, la 31a edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió. Al voltant de 35 empreses professionals, relacionades amb el món nàutic, presentaran a la venda les millors ofertes en embarcacions de segona mà i també seminoves.

La Fira del Vaixell d'Ocasió és una cita obligada per a tots els amants de les embarcacions. Trenta edicions avalen l'habilitat i la manera de fer dels professionals nàutics de la zona que es reuneixen cada any en el port de la Marina per exposar més de 450 embarcacions. La regla d'or de la Fira és «producte de qualitat, preus més que ajustats i embarcacions en estat immillorable».

El port d'Empuriabrava es convertirà novament en un gran aparador on es podran visitar des de petits bots auxiliars fins a iots de fins a 20 metres d'eslora, sense oblidar la presència de gran varietat de motos aquàtiques que sempre tenen molt d'èxit.

Empuriabrava i els seus voltants compten amb la representació de la majoria de concessionaris nàutics de la demarcació de Girona, els quals, a més d'oferir el servei de brokeratge, també poden ocupar-se del manteniment d'embarcacions i, per al client, és un punt important en el moment d'escollir l'embarcació.

Totes les embarcacions es trobaran exposades en sec i surant, en els 25.000 m2 d'exposició del port principal de la Marina d'Empuriabrava.

Coincidint amb la Fira del Vaixell, el dia 16 d'abril, i a Empuriabrava mateix, l'Escola Nautico-Pesquera de la Generalitat ha convocat uns exàmens pels títols de Patró d'Embarcació d'Esbarjo. Per poder-hi participar, caldrà haver-s'hi inscrit prèviament.

Entrada gratuïta i horaris

La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava s'obrirà al públic, aquest dissabte 13 d'abril, a les 10 del matí. Com en anys anteriors, els organitzadors de l'esdeveniment permeten l'accés de forma gratuïta a totes les persones, siguin compradores o no, al recinte expositiu. La Fira estarà oberta, fins al 21 d'abril, coincidint amb el Diumenge Sant, entre les deu del matí i les set de la tarda.

Les embarcacions estaran repartides entre l'esplanada de les Palmeres, l'avinguda de Capitania i el tram de sentit dret de l'avinguda Fages de Climent. També hi haurà vaixells amarrats en el port. La Fira també disposarà de servei propi de restauració amb FoodTrucks.