Coro Saldaña, Fashion Practice Lead d'Accenture Iberia, va obrir l'apartat del programa eWoman dedicat a grans experiències d'emprenedoria en clau femenina i va titular la seva conferència We are dreamers too. El seu exemple és el d'una professional amb un ampli coneixement i trajectòria en la indústria de la moda. Aquests últims anys s'ha especialitzat en moda digital gràcies a projectes constructius i visionaris a través de marques de prestigi internacional i de grans plataformes digitals.

Coro Saldaña va explicar al públic que va començar de zero en el món de la moda, després d'haver-se establert laboralment com a advocada en el prestigiós despatx Garrigues. L'oportunitat per fer aquest gir li va oferir el dissenyador Roberto Torretta, que la va contractar per gestionar la seva empresa. «Aquest tipus d'empreses estan sobrevalorades, perquè tenen molta visibilitat als mitjans però, en realitat, la seva infraestructura és més aviat petita», va dir la ponent, la qual va tenir «la gran sort» que Roberto Torretta va entendre la seva sensibilitat comercial més enllà d'una persona a la qual li agrada anar de compres.

«Estic molt orgullosa perquè vaig aconseguir treballar en moda, ara des d'una visió més digital, amb un coneixement profund de les empreses de moda, començant des d'una empresa petita. En el moment en què estic ara, arribem a clients amb dimensions molt grans, com Inditex, Mango, Desigual i El Corte Inglés», va relatar Coro Saldaña, la qual també va fer una breu presentació sobre altres projectes en els quals també està implicada.

Un d'aquests és l'acceleradora de talent digital Women in Tech, una iniciativa liderada per Valeria Domínguez. La filla de l'empresari de moda Adolfo Domínguez va tirar endavant Women in Tech amb la inquietud de reunir vuit executives amb diferents trajectòries, entre elles Coro Saldaña.

Tant ella com la resta d'executives són líders i exemple per promoure el paper de la dona en l'àmbit digital. «Amb aquesta proposta volíem ser honestes i coherents, començant per nosaltres mateixes, per ajudar altres dones, perquè considerem que per arribar a l'alta direcció es requereix una certa preparació específica», va assenyalar Coro Saldaña. L'altre projecte al qual es va referir és Atelier, un espai per a l'emprenedoria en start ups.