Si no tens plans per al dijous, 4 d'abril, al matí, et proposem que ens acompanyis a l'esdeveniment eWoman Empordà, a Teatre Municipal de Roses. Què hi trobaràs?

Innovació eWoman Empordà és l'altaveu que mostra casos d'èxit de dones que han destacat per la superació personal, la seva trajectòria professional i lideratge en l'entorn digital i tecnològic.

Reconeixement Entre 200 a 250 dones participen en les jornades de cada una de les seus eWoman, sent les dones més influents del panorama nacional, tant en els seus perfils de xarxes socials com en l'àmbit empresarial nacional. En aquest cas, eWoman Empordà enceta a Roses un tour que recorre catorze ciutats del territori espanyol.

Motivació L'esdeveniment aporta a tots els assistents una bona dosi de motivació per a demostrar, que no és el lloc sinó la intenció i que voler és poder.

Inspiració En les experiències compartides de cada una de les dones emprenedores i empresàries de cada seu. Perquè eWoman Empordà està concebut per servir d'inspiració i motivació a altres doners i per enfortir la imatge de la dona d'avui, integrada en llocs professionals de diferents sectors.

La jornada està patrocinada per l'Ajuntament de Roses, la Diputació de Girona, el Grup Terraza, el Grup Autopodium, la Universitat de Girona, Fricash i Engel & Völkers; amb el suport d'Endesa, i la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona, l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE Girona), l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg) i la XEC Empordà (Xarxa d'Emprenedores Competents).

eWoman Empordà presenta un programa dinàmic i amè. Si t'hi vols incriure, encara hi ets a temps.