Existeixen molts referents femenins a l'Alt Empordà amb carreres professionals que són un exemple a seguir, però, a diferència de molts dels seus companys masculins, en la majoria dels casos no estan tan visibiles i els seus rostres i els seus noms no són tan coneguts. Per revertir aquesta situació, ha nascut eWoman Empordà, un esdeveniment organitzat per Prensa Ibérica i el Setmanari de l'Alt Empordà.

Aquest dimarts, 26 de marrç, ha tingut lloc una reunió decisiva del jurat, que té la responsabilitat de designar les tres guanyadores d'eWoman Empordà 2019. El jurat, l'integren Maria Rosa Agustí, presidenta de l'Associació Gironina d'Empresàries; Vanessa Folguera, en representació de la Xarxa d'Emprenedores Competents XEC Empordà; David Carvajal, en representació de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres; Jordi Reixach, en representació del Grup Terraza, i Mairena Rivas, en representació del Setmanari de l'Alt Empordà i en qualitat de secretària.

El resultat de les votacions ha permès determinar els noms de les guardonades en les tres categories eWoman: trajectòria professional, mèrit esportiu i negoci online. Les premiades es donaran a conèixer el 4 d'abril, en l'esdeveniment eWoman Empordà, que se celebra al Teatre Municipal de Roses, amb un programa inspirador i motivador.