Nerea de la Corte és enginyera industrial especialitzada en tècniques energètiques. Treballa a Endesa des del 1999, on ara es dedica al desenvolupament i la gestió d'iniciatives ambientals. Al seu departament són quatre dones i cinc homes, una xifra en equilibri que dista molt de la realitat que viuen en altres companyies.

Nerea de la Corte exposarà la seva experiència com a dona enginyera a eWoman Empordà, el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses. La seva trajectòria és un exemple per a totes aquelles dones que opten per carreres més tècniques, un camí que fins fa poc temps era emminentment masculí. De fet, de la seva etapa universitària, ella mateixa calcula que només prop d'un 10% dels alumnes eren dones.

L'enginyera industrial d'Endesa explicarà al públic d'eWoman Empordà el seu recorregut professional fins a arribar a ser la responsable de la gestió ambiental de l'energètica. Igual que ella, també parlaran, en la jornada a Roses, la fundadora i co-CEO de Fintonic, Lupina Iturriaga; la Fashion Practice Lead d'Accenture, Coro Saldaña, i la CEO i cofundadora de Chupa Chip Diana Ballart.

Les persones interessades a obtenir la seva entrada poden visitar la web www.ewoman.es. L'esdeveniment, organitzat pel Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica, està adreçat a tots aquells professionals que vulguin conèixer de primera mà l'experiència empresarial d'algunes dones que són líders en el sector tecnològic.