eWoman Empordà és l'altaveu de dones destacades, professionals de diversos àmbits i emprenedores d'èxit com l'empordanesa Diana Ballart, que forma part de l'equip de promotors del Chupa Chip, un caramel intel·ligent que, per mitjà de la saliva, permet detectar malalties.

Diana Ballart és una de les ponents d'eWoman Empordà que, el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses, relatarà la seva experiència per mostrar com ha arribat a convertir-se en la professional d'èxit que és avui. Igual que ella, també parlaran la fundadora i co-CEO de Fintonic, Lupina Iturriaga; la Fashion Practice Lead d'Accenture, Coro Saldaña, i la responsable de gestió ambiental d'Endesa, Nerea de la Corte.

El projecte que colidera Diana Ballart els ha fet mereixedors de múltiples premis a escala nacional i internacional. Ella ha estat a Silicon Valley i a Los Ángeles. Chupa Chip és una idea tan senzilla com innovadora, que pot revolucionar la prevenció del colesterol en els infants. Diana Ballart té la residència a Girona i treballa a les oficines barcelonines d'Imagine Creativity Center.

La inscripció a eWoman Empordà és gratuïta, ja està oberta i les places són limitades. L'entrada inclou coffee break i networking. Les persones interessades a obtenir la seva entrada poden visitar la web www.ewoman.es. L'esdeveniment està adreçat a tots aquells professionals que vulguin conèixer de primera mà l'experiència empresarial d'algunes dones líders en el sector tecnològic.