El Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica premiaran el 4 d'abril, al Teatre Muncipal de Roses, tres dones eWoman Empordà que per diferents motius són líders en el seu entorn laboral i social. Una comissió d'experts del sector empresarial i econòmic, del món de la comunicació i de l'àmbit institucional són els encarregats de proposar les candidatures, deliberar i designar les guanyadores d'aquesta primera edició d'eWoman Empordà, en les categories de negoci online, trajectòria professional i mèrit esportiu.

Aquest esdeveniment no seria possible sense el suport dels patrocinadors i col·laboradors, als quals volem agrair la seva implicació: Grup Terraza, l'Ajuntament de Roses, Autopodium Volkswagen, Engel & Völkers, Fricash, la Universitat de Girona, la Diputació de Girona, l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE), l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies (Aenteg), Endesa i la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC Empordà).

L'entrada a eWoman Empordà al Teatre Municipal de Roses és gratuïta. Inclou coffee break i networking, i es pot obtenir a través de la pàgina web www.ewoman.es/roses.