L'esdeveniment eWoman Empordà s'apropa i les inscripcions van a bon ritme. El Teatre Municipal de Roses és l'espai escollit per celebrar, el 4 d'abril, durant tot el matí, una jornada que inclou dinàmiques i motivadores ponències de dones d'exit com és el cas de la Fashion Practice Lead d'Accenture, Coro Saldaña, i la fundadora de Fintonic, Lupina Iturriaga. El programa es completa amb una sessió de coaching a càrrec d'Usoa Arregui i l'entrega de reconeixements a tres dones eWoman Empordà.

La jornada eWoman Empordà està organitzada pel Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica i compta amb el suport del Grup Terraza, l'Ajuntament de Roses, Autopodium Volkswagen, Engel & Völkers, Ficash, Universitat de Girona, Diputació de Girona, l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE), l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies (Aenteg) i la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC Empordà).

Recordeu que l'entrada a eWoman Empordà és gratuïta, inclou coffee break i networking, i es pot obtenir a través de la pàgina web www.ewoman.es.