15 de març de 2019
15.03.2019
Girona

CaixaBank explica els resultats de l'entitat a accionistes de Girona

L'empresa financera acosta les trobades amb els seus accionistes en el territori, més enllà dels grans nuclis urbans

15.03.2019 | 18:18
Un moment d ela trobada celebrada a CaixaForum Girona.

CaixaBank ha reunit a més de 60 accionistes a Girona en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2019. En la reunió, organitzada a Caixaforum Girona, Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha analitzat els últims resultats de l'entitat.

Aquestes jornades les impulsa el departament de Relació amb Accionistes de CaixaBank, que vol explicar als seus accionistes de primera mà els excel·lents resultats que ha obtingut l'entitat en 2018. Al llarg de 2018, CaixaBank va celebrar 17 trobades corporatives en les principals ciutats del país, en les quals va reunir a més de 870 accionistes.

En l'acte, al qual també ha assistit Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Banca Premier de la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya, s'ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista, com la solidesa del balanç, l'increment dels marges de l'entitat en 2018, així com la nova política de dividends per a 2019.

A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a l'equip de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició. A Girona, CaixaBank compta amb de 23.203 accionistes, el 3,9% del total de la base accionarial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook