Usoa Arregui, coach i cofundadora de la consultora Cambyo, compartirà la seva experiència amb els assistents a l'eWoman Empordà, el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses, i els proposarà una acrtivitat de motivació. L'acció girarà a l'entorn de l'èxit, un concepte, segons ella, «personal i intransferible». Usoa Arregui planteja la dinàmica motivadora a partir de la importància d'escoltar-se a un mateix per trobar respostes. El propòsit de la coach és donar eines motivadores i d'inspiració als assistents.

Usoa Arregui manté que l'èxit és a les dues cares d'una moneda: quan dius que «sí» a alguna cosa sempre porta aparellat dir que «no» a una altra. Una de les seves màximes és: «No vull mirar enrere i preguntar-me: Què hauria passat si m'hagués atrevit?».

Usoa Arregui va fundar, juntament amb Ignacio Alonso i Alfredo Julià, Cambyo, una consultora barcelonina que es basa en la seva pròpia metodologia. «Un fonament clau del coaching és la maièutica, un concepte socràtic que parteix de la premissa que res s'aprèn de forma tan autèntica com quan neix d'una reflexió feta per un mateix. Per això la nostra principal eina és la pregunta. Proposem als nostres clients preguntes que no s'estan fent perquè puguin fer-se-les i així descobrir camins i estratègies que estaven ocults», explica la cofundadora.

eWoman Empordà és l'altaveu de trajectòries d'èxit en clau femenina i compta amb la participació de ponents de renom que, a través de les seves intervencions, compartiran les seves experiències professionals amb el públic. Serà el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses, en una jornada organitzada pel Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica. Entre les ponents confirmades hi ha Lupina Iturriaga, fundadora i co-CEO de Fintonic, i la Fashion Practice Lead Coro Saldaña.

Els interessats a assistir a eWoman Empordà us podeu inscriure a www.ewoman.es/roses.