eWoman Empordà és l'altaveu de trajectòries d'èxit en clau femenina i compta amb la participació de ponents de renom que, a través de les seves intervencions, compartiran les seves experiències professionals amb el públic. Serà el 4 d'abril, al Teatre Municipal de Roses, en una jornada organitzada pel Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica. Una de les ponents convidades és Lupina Iturriaga, fundadora i co-CEO de Fintonic.

La carrera professional la posiciona des de molt jove com a experta en planificació financera i això, juntament amb el seu perfil d'emprenedora, la van portar a fundar a Espanya Fintonic.

Fintonic va néixer a finals de 2012 sent un èxit entre els interessats a aprofitar els avantatges que ofereixen les noves tecnologies aplicades a simplificar i controlar les finances personals. Es tracta d'un negoci disruptiu principalment per la forma de comunicar-se i interrelacionar-se amb els usuaris.

L'aplicació ofereix informació de forma neutral i objectiva, amb la finalitat que qualsevol ciutadà pugui prendre les millors decisions pel que fa als seus diners, estalviar i contractar els millors productes d'entre més de 50 entitats directament des del mòbil.

La brillant trajectòria de Lupina Iturriaga ha estat reconeguda a través de nombrosos guardons. La utilitat de Fintonic i la seva eficàcia a l'hora de gestionar les finances personals l'ha fet mereixedora del primer Premi Innovació Mòbil del sector Finance de Google. L'aplicació ha estat considerada per IOS com la millor app de Finances, inclosa en el selecte rànquing de les millors 20 apps.

A eWoman Empordà, Lupina Iturriaga donarà a conèixer les pautes que ha seguit per aconseguir expandir Fintonic als més de 500.000 usuaris que s'aprofiten d'aquesta aplicació. Els interessats a assistir a eWoman Empordà us podeu inscriure a www.ewoman.es/roses.