El 4 d'abril arriba a Roses, de la mà del Setmanari de l'Alt Empordà i Prensa Ibérica, eWoman Empordà, un esdeveniment que dona visibilitat als casos d'èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i el seu lideratge en l'entorn digital i tecnològic.

La cita és al Teatre Municipal de Roses. El programa s'estructura a partir d'experiències sintetitzades i intervencions curtes de donaran a la jornada un caire amè i dinàmic.

Entre les ponents d'aquesta primera edició d'eWoman Empordà hi ha professionals de prestigi reconegut com la Fashion Practice Lead Coro Saldaña, consultora digital centrada en l'experiència omnicanal per a empreses de moda i retail, amb un ampli coneixement i trajectòria en la indústria després d'haver treballat amb dissenyadors com Roberto Torretta o marques com Pepe Jeans.

Aquests últims anys s'ha especialitzat en moda digital gràcies a projectes tan constructius i visionaris per a l'època com el Armario de la Tele, on es va desenvolupar com a Directora Comercial o Amazon BuyVip. Té un MBA executive d'ISEM Fashion Business School i MBA per la Universidad de Deusto.

Actualment compagina la seva feina a Accenture amb la iniciativa Women In Tech, en la qual participa com a membre des de setembre del 2018 i, a més, lidera, des del mes de maig del 2017, juntament amb la Universidad de Navarra, el primer programa d'acceleració d'start ups de moda a Espanya, el programa Atelier.

eWoman Empordà és un esdeveniment d'accés lliure i obert a tots aquells professionals que vulguin conèixer de primera mà l'experiència empresarial d'algunes dones líders en el sector tecnològic. Els interessats a assistir poden obtenir la seva entrada visitant el web www.ewoman.es/roses.