Prensa Ibérica i el Setmanari de l'Alt Empordà organitzen eWoman Empordà a Roses, un esdeveniment que té per objectiu servir d'altaveu per mostrar els casos d'èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i el seu lideratge en diferents àmbits.

La jornada, que se celebrarà el 4 d'abril a partir de les 9.30 hores al Teatre Municipal de Roses, compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Roses i el Grup Terraza, així com amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Fricash, l'Associació Gironina d'Empresàries (AGE) i l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies (Aenteg).

L'esdeveniment es composa d'una sèrie de ponències de curta durada, el lliurament dels Premis eWoman Empordà i una entretinguda sessió de coaching que servirà de motivació i d'inspiració per a tots els assistents. Els guardons premien tres categories: negoci en línia, trajectòria professional i mèrit esportiu.

Els interessats a acudir a aquest jornada s'han d'inscriure a la web www.ewoman.es. Les places són limitades, fins a completar l'aforament.

El programa d'eWoman Empordà es compondrà d'experiències sintetitzades en intervencions de poca durada que donaran lloc a una jornada amena i dinàmica. eWoman Empordà està concebut per a servir d'inspiració i motivació a altres dones i per enfortir la imatge de la dona d'avui, integrada en llocs professionals de diferents sectors.

Els assistents escoltaran i també participaran de manera activa en una sessió de motivació, que dirigirà la coach i cofundadora de Cambyo, Usoa Arregui.

Les guanyadores nacionals d'eWoman 2018

Les guanyadores nacionals d'eWoman 2018Pilar Roig, Cristina Aristoy i Julieta XLF han estat les guanyadores nacionals en un circuit d'esdeveniments que Prensa Ibérica ha organitzat en quinze ciutats de l'Estat espanyol i que va culminar amb un gran acte final a Madrid, al qual van assistir les 57 guardonades dels diferents certàmens regionals. eWoman reconeix el talent i el lideratge d'aquelles professionals que més destaquen per la seva inspiració, motivació i innovació.

eWoman promou el progrés social a través de l'experiència de dones que destaquen en l'entorn laboral i tecnològic. Irene Lanzaco, directora general de Gabinet de Presidència de Prensa Ibérica ha remarcat que "eWoman és un gran punt de trobada per compartir, per reconèixer el mèrit de la dona emprenedora, per avançar en la cultura de la igualtat, per modernitzar el nostre model de convivència i per progressar junts com a societat".