Roses acull la primera edició de l'esdeveniment eWoman Empordà, organitzat per Prensa Ibérica i el Setmanari de l'Alt Empordà. La jornada té per objectiu servir d'altaveu dels casos d'èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional i el seu lideratge en diferents àmbits.

La cita és el 4 d'abril, a partir de les 09.30 hores, al Teatre Municipal de Roses, i compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Roses i el Grup Terraza, a més de la col·laboració d'altres empreses i institucions.

El programa de la jornada inclou una sèrie de ponències de curta durada, el lliurament dels Premis eWoman Empordà i una entretinguda sessió de coaching que servirà de motivació i d'inspiració per a tots els assistents. Els guardons que s'entreguen a tres dones amb un currículum exemplar tenen tres categories: negoci en línia, trajectòria professional i mèrit esportiu.

Els interessats a assistir a aquesta jornada s'han d'inscriure prèviament a través d'aquest web. L'accés és lliure. Les places són limitades, fins a completar l'aforament.