L'Hotel Mas Bosch 1526, d'Avinyonet de Puigventós, es vesteix de casament i organitza una jornada de portes obertes gratuïta el diumenge dia 10 de març, de dotze del migdia a set de la tarda. Amb aquest dia temàtic dels casaments, l'objectiu que tenen és crear una experiència en què, tant els nuvis que estiguin buscant wedding location,wedding location com els familiars i wedding planners, i també la gent que hi vulgui assistir, puguin viure l'experiència de casar-se en aquest idíl·lic hotel qualificat amb quatre estrelles i que forma part del llegat històric empordanès.

Envoltats d'alguns dels col·laboradors habituals de l'establiment, l'hotel ambientarà els diferents espais que el componen. Crearà propostes decoratives, gastronòmiques i lúdiques per al dia del casament. En aquest sentit, Opera Lloguers recrearà l'espai del banquet, Míomió Catering presentarà la seva proposta de càtering, Flors Bahí exposarà les seves creacions florals, Paspié Estudio farà exhibicions de balls nupcials i, finalment, GUP Estudi presentarà una exposició de fotos de nuvis.

Una masia cuidada al detall

La capacitat és d'un màxim de 120 persones, donant l'opció d'organitzar el banquet en un saló interior, o al pati exterior, envoltat d'oliveres i flors, i amb vistes a tot l'Alt Empordà, des del Canigó fins a la badia de Roses.

L'hotel compta amb setze habitacions, totes elles amb sistema de climatització controlat per domòtica. L'SPA (piscina climatitzada amb raigs per l'esquena i les cervicals, bany de vapor i sauna) està a disposició dels nuvis i dels convidats. L'hotel compta amb restaurant propi que treballa una carta basada en producte local fresc i cuina d'autor, oferint fusions internacionals i sabors del món.

Mas Bosch 1526 és un marc incomparable i únic a l'hora d'aconseguir la celebració desitjada, un tastet de la qual es podrà fer el proper diumenge 10 de març.

Hotel Mas Bosch 1526

  • Adreça: Les Tres ases d'Avinyonet
  • Telèfon: 972 560 155
  • Web: www.hotelmasbosch1526.com