Sergi Guillot ha estat nomenat nou director general de Prensa Ibérica Media. Expert en tecnologia i anàlisi de dades aplicades al màrqueting i la comunicació, Guillot ha estat fins ara el president executiu de Rebold, empresa especialitzada en comunicació i màrqueting digital.

Assumeix la Direcció General de Prensa Ibérica Media amb l'objectiu d'avançar en el desenvolupament d'un nou model de negoci i afrontar els reptes actuals de la comunicació. El seu càrrec depèn de la Presidència Executiva i la Conselleria Delegada, i coordinarà les quatre direccions generals del grup de comunicació: Negoci, Continguts, Jurídic i Financer.

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per l'escola de negocis IESE, Sergi Guillot, de 43 anys, era el president de Rebold, la companyia resultant de la fusió d'Acceso i Digilant, empreses pertanyents al grup ISP Digital. Rebold és avui una firma de referència en tecnologies de màrqueting, ecosistemes de dades i coneixement dels consumidors.

De 2008 a 2017 Sergi Guillot va ser conseller delegat d'Acceso, on va impulsar un procés de transformació que ha convertit a aquesta empresa en una de les principals consultores en estratègies de comunicació basades en dades. El nou director general de Prensa Ibérica Media acredita una àmplia experiència en el desenvolupament de solucions innovadores en el mercat del Media & Consumer Intelligence a partir de l'anàlisi de dades.

Prensa Ibérica

Prensa Ibérica

Prensa Ibérica és un grup de comunicació espanyol que edita disset diaris impressos i digitals en nou comunitats autònomes. Amb un milió i mig de lectors diaris en paper (EGM) i més de 150.000 exemplars diaris (OJD), és líder en audiència i difusió en diverses regions d'Espanya, i compta amb un creixent posicionament en suport digital. A Internet, els diaris del grup superen els 20 milions d'usuaris únics i els 210 milions de pàgines vistes al mes (Comscore).