01 de febrer de 2019
01.02.2019
Figueres

El comerç de Figueres dinamitza les vendes amb l'acció «Viu Figueres Carrer»

Les botigues munten taula a la via pública i a la Rambla tot aquest dissabte

01.02.2019 | 12:38
Viu Figueres Carrer és una iniciativa de Comerç Figueres.

Comerç Figueres ha organitzat la tercera edició de Viu Figueres Carrer per a aquest dissabte, 2 de febrer, tot el dia. La iniciativa està oberta a la participació de tothom que tingui un establiment de roba, sabates, alimentació, empreses, serveis, informàtica o altres articles. L'acció Viu Figueres Carrer es presenta en dues modalitats: o bé instal·lant una taula davant la botiga, a la via pública, o bé muntant la taula amb una carpa a la Rambla. L'objectiu és que durant tot el dia les persones que passegen per la ciutat respirin l'ambient comercial.

Des de Comerç Figueres es fa una crida als botiguers perquè se sumin a aquesta proposta de dinamització comercial: «Animem a participar-hi, ja que aquesta acció és una bona plataforma per donar a conèixer l'establiment i per donar sortida al producte de la temporada actual o de l'anterior». La participació està oberta tant als negocis que estan associats a l'entitat com als que no ho estan.

A més de la botiga al carrer, Comerç Figueres proposa activitats en família per gaudir del passeig per la ciutat i de l'ambient comercial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook