Un col·lectiu d’empresaris i autònoms de les Comarques Gironines, però majoritàriament de l’Alt Empordà, han dut a terme una trobada al Cercle Sport de Figueres. Uns quaranta assistents van poder escoltar una ponència de l’emprenedor figuerenc Dídac Lee sota el títol «Emprenedoria, tecnologia i territori» i un sopar que serveix per estrènyer llaços entre professionals de diferents sectors.

Aquesta era la cinquena edició del sopar d’empresaris autònoms que es ve realitzant des de fa uns anys i que segons explica Jordi Córdoba, un dels impulsors de la iniciativa amb Miquel Roura i Dani Bosch: «Ha tingut un gran èxit d’assistència i no fa més que animar-nos a repetir l’experiència». Tot i que en les darreres edicions han incorporat una ponència, Córdoba destaca que els esdeveniments transcorren en un ambient «distès» que serveix per compartir «aventures professionals».

La voluntat dels organitzadors és repetir aquestes trobades de manera regular, per fomentar la inquietud dels empresaris assistents i passar una bona vetllada.