07 de gener de 2019
07.01.2019
Campanya gener

Primer dia de rebaixes d'hivern: "Tot i el Black Friday, la gent surt igual a comprar"

Les peces de roba i el calçat tornen a ser una de les principals adquisicions entre els primers que han aprofitat els descomptes generals

07.01.2019 | 13:31
Vianants amb bosses de compra al Portal de l'Àngel.

Les rebaixes d'hivern han tornat a omplir de compradors els carrers del centre de Barcelona i altres ciutats de Catalunya amb perfil comercial, com ara Figueres, en una campanya que arriba diluïda després de campanyes de descomptes pel Black Friday i el Nadal.

Entre les primeres persones que han acudit a les botigues del centre de la capital catalana, alguns ja havien comprat productes amb preus reduïts prèviament però no tots. Una de les que s'ha esperat és la Núria que té previst gastar-se uns 70 euros: "Tot i el Black Friday, la gent surt igual a comprar", ha valorat a l'ACN.

De la mateixa manera, l'Alfredo, amb uns 250 euros de pressupost que dedicarà principalment a roba esportiva, ha afirmat que "sempre" aguanta fins al 7 de gener. Altres com la Maria Cristina van aprofitar les promocions d'abans de Reis. Aquest dilluns, però, ha tornat a sortir per buscar roba i calçat, una de les principals adquisicions entre els primers que han aprofitat les rebaixes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook