07 de gener de 2019
07.01.2019
Turisme

Barcelona serà port de sortida de creuers que faran la volta al món en un viatge de 120 dies

La companyia suïssa MSC anuncia que cada any una nau recorrerà el planeta salpant de la capital catalana i ja comercialitza les rutes de 2020 i 2021

07.01.2019 | 19:24
La nau Magnífica d'MSC Creuers atracat al port de Barcelona.

El president d'MSC Cruceros, Emiliano González, ha afirmat en declaracions a l'ACN que la companyia suïssa considerava "obligat" que el primer creuer de que fes la volta al món salpés de Barcelona, "el primer port d'Europa". "No podíem oferir un creuer que fes la volta al món que no sortís i acabés" a la capital catalana, ha assegurat aquest dilluns coincidint amb l'inici del viatge de la nau Magnífica, que tornarà a aigües catalanes el 5 de maig després d'haver visitat 32 països. El camarot més econòmic de la nau costa uns 11.000 euros pels 120 de dies de trajecte. La nau compta amb 35 passatgers catalans. A més, González ha anunciat que cada any una de les seves naus recorrerà el planeta salpant de la capital catalana i ja comercialitza les cabines pel 2020 i 2021, amb un itinerari diferent per cadascun.

Aquest itinerari global era una "assignatura pendent" de l'empresa, segons González. L'increment de la flota de MSC va permetre programar fa tres anys el creuer que salpa aquest dilluns de Barcelona. Gran part dels passatgers d'aquesta nau que dona la volta al món són clients "repetidors" de l'empresa, ha dit el president, que també ha remarcat la "rapidesa" amb què s'han exhaurit les cabines. "El creuer del 2020 està pràcticament ple", ha afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook