L'IDFO-UGT, Institut per al desenvolupament de la formació i l'ocupació, amb la col·laboració de l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa (OEE) de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres, obrirà aquest 2019 oferint noves formacions subvencionades adreçades a persones treballadores en actiu i aturades. L'OEE, a més a més, promourà noves edicions dels cursos intensius de francès i del curs de creació d'empreses.

L'oferta formativa serà molt àmplia. Les especialitats que s'impartiran estan estretament lligades amb les necessitats detectades mitjançant la prospecció empresarial que s'ha portat a terme prèviament al llarg de tot aquest any.

Els cursos que començaran aquest mes de febrer són: Introducció al posicionament web, Llei de protecció de dades i Francès A2.1. Les sessions es faran al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer (Ronda Sud, 3) o a la Fundació Clerch i Nicolau (carrer Nou, 53), de Figueres.

Millorar l'ocupabilitat

Millorar l'ocupabilitatAmb l'impuls d'aquestes iniciatives formatives, l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa segueix apostant fermament per incrementar els serveis que s'ofereixen a les empreses i als emprenedors del territori.

En aquest cas, el que es pretén des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres és millorar l'ocupabilitat de les persones, per tal que aquestes puguin ampliar les seves competències i els seus coneixements per aplicar-los després als llocs de treball.