Value Retail, companyia propietària i operadora de La Roca Village, invertirà 50 milions d'euros de manera directa i set més de manera indirecta per remodelar la zona sud del centre comercial. Les obres, que començaran el primer trimestre de l'any vinent, consistiran en la construcció d'un aparcament subterrani amb capacitat per gairebé 1.000 cotxes i per la transformació de la zona comercial i de restauració de la zona sud de l'outlet. També es millorarà l'actual oficina d'informació turística, es construirà una nova àrea d'espera per a autocars, una zona de descans per als xofers i una oficina de devolució de Tax-Free, entre d'altres. En un comunicat, la companyia operadora apunta que la remodelació permetrà generar més de 170 nous llocs de feina que se sumaran als 1.800 que hi ha actualment.

Aquesta inversió de més de 50 milions d'euros és la segona més gran que Value Retail fa a La Roca Village en els últims anys. EL 2014 va destinar 30 milions en una tercera remodelació de la zona nord i en millores a les infraestructures d'accés.

El projecte, que s'ha encarregat al despatx d'arquitectes L35, mantindrà l'estil arquitectònic i reproduirà la rambla d'una població mediterrània de principis de segle, que desembocarà en una gran plaça convertida en escenari d'iniciatives relacionades amb la creativitat, el talent i l'art.

Més de 4,4 milions de visitants

Amb la reforma de la zona sud, La Roca Village, que l'any passat va rebre 4,4 milions de visitants, es vol consolidar com un referent en el turisme de compres a Catalunya. De fet, el centre comercial és la primera destinació turística del país fora de Barcelona i la segona atracció més visitada, només per darrera de la Sagrada Família.