L'agrupació de l'Assessoria Sanllehí i RM Assessors permet consolidar els seus serveis, i augmentar la capacitat de resposta pel que fa als serveis jurídics i administratius que ofereixen a empreses i particulars.

Amb aquest pas es reuneix la trajectòria i experiència de dues empreses de llarg recorregut, Assessoria Sanllehí de Figueres i RM Assessors de Girona, fundades els anys 1916 i 1959 respectivament. El resultat és un equip de més de 30 professionals especialitzats que acumulen una àmplia experiència en diferents serveis com l'assessorament jurídic (fiscal, laboral, civil, mercantil...), l'assessorament fiscal, laboral i comptable, la corredoria d'assegurances, els serveis immobiliaris (inclosa l'administració de patrimonis immobiliaris), i la gestoria administrativa (destacant l'especialització en la gestió de la protecció de dades i la gestió d'associacions i fundacions).

Una de les característiques dels serveis que s'ofereixen són la gestió integral, especialitzada i de qualitat certificada amb la ISO 9001:2015, per fer front als nous reptes i necessitats en l'assessorament d'empreses, institucions, col·legis professionals i particulars.

Amb aquesta agrupació la implantació al territori fa que RM Assessors tingui presència a les poblacions d'Olot, Palamós, Breda, Bescanó, La Cellera de Ter, Girona, i ara també a la ciutat de Figueres. D'aquesta manera el despatx de Figueres, dirigit per Rupert Sanllehí, suma més professionals i serveis especialitzats en l'assessorament d'empreses i particulars.